RSS

I went to films

Books, films, records..these things matter! – Култова реплика от героят на Джон Кюсак в High Fidelity (2000). И наистина е така – това са нещата, които имат значение, всяко от тях съдържа спомените, идеите, ценностите, мислите, цялостното развитие на личността на всеки от нас. Искаме или не, точно тези неща ни оформят, променят начина ни на мислене и разсъжденията ни върху фундаментални въпроси като например „Дали сме хора, защото гледаме звездите или гледаме звездите, защото сме хора?“ (Stardust, 2007).

С този блог искам от една страна да споделя мислите си върху филмите, които гледам, а те наистина не са малко и единствената причина да не пиша за всички, е защото нямам толкова много време. От друга страна искам да споделя любовта си към Киното – едно от най-изящните според мен изкуства.

Ще се радвам на всякакви забележки по съдържанието на блога, стига да не са злобни коментари от хора търсещи си с кого да се заяждат, на такива просто няма да отговоря! Приемам и желание за ревюта на филми – ако съм ги гледал е много възможно да не им е дошъл редът, а ако не съм ще се радвам да гледам някои и от вашите любими филми.

When people ask me, if I went to a film school I tell them ‘No, I went to films – Quentin Tarantino

 

9 отговора на “I went to films

  1. Right In Two

    юни 11, 2011 at 4:53 pm

    Едно приятно място, където любовта към киното може да бъде споделена. Успех!

     
  2. preskoo

    юни 14, 2011 at 4:18 pm

    Успех и от мен. 🙂

     
  3. Нели

    юни 14, 2011 at 5:24 pm

    Добре дошъл в нашото голямо семейство на кино-блогъри :]

     
  4. Виктория Кънчева

    юни 15, 2011 at 6:15 am

    Много любимо място! 🙂 Дано занапред повече хора се отбиват тук, за да споделят обичта си към киното. 🙂

     
  5. Зорница Михайлова

    юни 15, 2011 at 10:21 am

    Много ми хареса блогът ти, ще се радвам да напишеш нещо и за българското кино, а и да изгледаш малко повече от старите български филми. Продължавай в същия дух!

     
  6. Влади Неколов

    юни 22, 2011 at 5:17 pm

    Успех и от мен. Супер блогче, може мненията ни да се различават понякога, но иначе щеше да е бая скучно 🙂 Много хубава welcome статия – поздравления и специално за нея :)))))

     
  7. Etherealia

    януари 3, 2012 at 9:55 pm

    Хей, блогът е наистина добър. Keep up the good work!

     

Вашият коментар